Lunch! / E

Hej! Är på stan nu sitter på ett café och har nyss ätit lunch, sallad. Ska handla lite leggings och så idag, har klippt mig också! Ni får bild senare. Sen är det ju Valborg också, ska nog upp till vasaparken och kolla på brasa!





Valborg!

Vaknade vid halv tio idag, har redan ätit frukost och så. Idag så ska Tramy komma på middag hos mig, sen ska vi ut och träffa några och fira valborg tillsammans..tror jag! Aja, ska duscha & fixa mig nu. Puss!

          


Helgen:

Lördag: Väckt kl. 9 för att fixa mig för Grönan! Till Slussen med tåg och sen båten till Grönan. Vi gick på röda mattan, (v.i.p) och fick massa glass, läsk och godis. Sen blev det insläpp kl. 11 så alla kubbade till vilken attraktion de nu skulle till, i mitt fall popexpressen. Sen extreme, MIN FAVORIT! Sen uppskjutet osv. Sen en glass, lunch, spökhuset. Jag höll fan på att skita på mig! Jag var så jääääääääävla rädd. Skrek, höll för öronen, gick med några jag inte kände osv, hahaha. Sen blev det proppfullt vid 3 så då gick. Sen hem, åt tacos med familjen och vänner. Sen sov jag vid 1, eftersom jag var skit trött!

Söndag: Vaknade, fixade mig, åkte till Gallerian med familjen och shoppade lite. Fick med mig ett par blå Air Max åååååååh, I love them. Sen ett munkjacka från Hollister i rosa. Behöver lite mer saker men resten ska jag kanske köpa imorgon.. Sen gick vi till Kungsan med Sandra, Tomas, Sara och Daniel åt glass och chillade. Sen mötte jag upp Blossom och vi satt i Nytan och snackade om träning, fick riktigt bra tips faktiskt! Sen hem och duscha och fixa mig sen till Amanda på tjejmiddag! Så kom nyss hem, eftersom Chrille bor på samma gård så träffade vi han, Isak och Acke så dom + Irem & Lisa åkte med mig hem och sen tillbaka. Riktiga vänner ♥ Så det var min helg, awesome.

BILDBOMB


























DRIV


Shopping!


THAILAND








Tror att jag ska åka till Thailand i sommar. Åker väl då någon gång i Juli - Aug. :thumbup:
Saknar mina kusiner & släktingar sjukt mycket. Och längtar verkligen efter shoppingen!
image description





Godmorgon!


Har nyss vaknat och ska snart äta lite frukost! Sen efter det så ska jag duscha och fixa mig, sen ut med min mamma & syrran! Vi ska kolla runt lite i Ringen, måste köpa en present t Amanda och några andra grejer som jag behöver, hihi. Igår så såg jag jättesnygga blusar och andra grejer på Lindex! Har typ inga snygga blusar i mitt garderob, så då äre dags att köpa nya tror jag! Men vi hörs senare, puss!
image description


The Day

Shoo' har nyss ätit middag med min underbara familj! Chillar framför datorn just nu, lyssnar på musik, chattar med folk osv. :thumbup: Har varit med Joel, Hanna & Edvin idag. Vi har varit och badat på Eriksdalsbadet, gått runt i Ringen och så. Det var riktigt kul! :D Imorgon ska jag och mamma dra t Ringen och shoppa lite tror jag, och sen blire fest hos Amanda! :love:


image description


I'm back!

Hejsan! Jag har tyvärr inte kunnat uppdaterat så mycket på den här veckan. Hade massor att göra & har varit sjuk sen i torsdags, men nu mår jag mycket bättre! :thumbup: Har inte gjort så mycket under veckan, bara skolan,pluggat & sovit (mycket). Ska ha prov snart om massmedia. :( Så man måste plugga på som fan! Imorgon ska jag möta upp några i Skanstull, sen drar vi t Eriksdalsbadet och badar! Vi hörs, puss!

Osminkad tjej...

image description

 


New in!

 

Body Splash och bumper till iPhone!


Tillbaka!

Hej alla söta bloggläsare! Sorry för det usla updaten. Verkligen. Ni vet läxor, prov osv. Så jag orkar inte. Iallafall under veckan har jag varit i skolan var sjuk på måndagen och hemma från skolan, men på kvällen mådde jag MYCKET bättre och gick på dansen fast jag inte fick och därför tog mamma min mobil och dator i en månad, lite långt tycker jag. Men iallafall, hon tog den. Och jag tjatade inte eller så, tyckte att det var ganska skönt att inte ha mobil ett par dagar, så jag fick den tillbaka.

Resten av veckan har jag varit i skolan och sen igår körde jag pass, suuuper skönt! Träffade Lovisa och Kajsa där också! Slutade 14.40 idag och gick till Ringen med Irem och Lisa och handlade present till Amanda eftersom hon har fest på söndag, woooop! Sen hem, har messat lite, fotat osv. Ska kolla Big Brother nu, puss!

IMORGON BLIR DET GRÖNALUND, WIHOOO!








image description


24 April

Hejsan! Har nyss kommit hem, har varit ute med Joel & Ella. Vi har gått runt lite på söder och så. Älskar verkligen vädret idag, sjukt najs! Funderar just nu på att börja på något sport eller dans i höst. Har fan inte kommit på något än, men vill helst börja på Dancehall eller fotboll. Men vi får väl se hur det blir sen :thumbup:

image description image description
Arkiv bild
image description


Hörs om typ en månad..

Hej, ville bara säga lite snabbt att jag kommer inte kunna blogga för att min mamma har tagit min mobil och dator i en månad, så vi hörs! Men kanske bara kortar ner mitt straff för mobilen med 2 veckor så då mobilbloggar jag. Jag sitter i datasalen nu och det är därför jag bloggar. 




Svar på kommentar:

Ni har väl runt hundra läsare men hur får ni alla?

Sv: Vi länkar på facebook, länkar på Instagram & andra ställen + att vi gör lite länkbyte osv.

image description


Ut och springa!

Hej! Har kommit hem från skolan för en stund sen, nyss käkat mellis och så. Kollar lite på TV just nu, sen drar jag ut och joggar! :thumbup: Vi hörs, puss!

image description

 


Just nu:

Hej! Sitter i köket just nu och kollar på en random thai program. Har nyss målat mina naglar också! Har varit hemma hela dan idag, chillat och kollat på massa filmer. :thumbup: Imorgon är det skola igen, orkar verkligen inte.. :(

image description

 


Grönalund 28 April!

Wihooooo! Nu har åkbanden till Grönalund kommit! V.I.P I love it! 




Tack!



Gårdagen var skitrolig! Det började med att jag mötte upp Ivar, Isak, Gustaf och Ancha. Sen drog vi till Subway käka där, sen hem till mig och kollade på 'Snakes On A Plane' med vi åt jordgubbar, vindruvor och ananas + chips och läsk! Jag & Ancha skrek skitmycket, hehe. Sen efter det gick vi ut på min gård var där en stund sen upp igen och kollade på 'Baksmällan 1' såååååå jävla rolig, hahaha! Sen gick dom vid halv 12! Bästa kvällen på länge så tack boys and girls! Ska ner till fiket och äta frukost nu, hörs sen! Puss




Svar på kommentar;

Vad lockar du ditt hår med så de blir sådär fint?

Sv; Tack! Jag använde faktiskt en plattång där! Funkar nästa lika bra!




Svar på frågestunden!

Favorit serie?

Ella: Jag är helt såld på 'New Girl' som precis har börjat gå på tv4!
Ancha: CSI Miami, och andra CSI.

Vad tycker ni om att göra på fritiden?

Ella: Dansa, sjunga, vara med kompisar, träna, shoppa m.m!
Ancha: Vara med kompisar, shoppa, datorn och dansa.

Burger King eller Donken?

Ella: Burger King, definitivt.
Ancha: Burger King.

Favorit godis?

Ella: Jag älskar sura godisar och choklad! Speciellt Center, oh my love :love:
Ancha: Sura, gelé och center.

Favorit mat?

Ella: Jag gillar tacos!   
Ancha: Thaimat, indiskt, typ allt. Höhö..

Vart ser du på serier online? 

Ella: Jag brukar kolla filmer på 1channel.ch! Superbra sida! I bra kvalitet dessutom!
Ancha: Den sidan heter DOOtv, men man måste ha ett konto.

Varför skaffade ni en blogg?

Båda: För att det var kul!


Hur träffades ni?

Båda: Vi gick i varandras parallelklass!

Vad var det första ni sa till varandra förutom hej och vad ni heter?

Båda: Typ, vad är din favorit färg? Har du djur? osv.

Snyggaste killen i varje sjua?

Ella: 7A: Oscar Jonsson Buhre 7B: Vet inte 7C: Vet inte 7D: Assar Rösnes 7E: Isac Calmroth 7G: Ivar Samuelsson 7H: Jack Uhrström eller Elias Mensi

Ancha: 7A: Didrik Öhlund 7B: Vet ej. 7C: Vet ej. 7D: Assar Rösnes 7E: Isac Calmroth 7G: Ivar Samuelsson 7H: Isac Johansson 

Är Justin Bieber viktigare en bloggen?

Ella: Ja, haha! Mycket viktigare. T.ex om han hade en konsert eller ett event skulle jag definitivt gått på den istället, jag hade skitit fullständigt i bloggen, hahahaha.
Ancha: Ja, JB är viktigare.

Är din lillasyster bäst?

Ella: Nej, aldrig.
Ancha:Nej, jag äger ut henne.

3 snygga killar?

Ella: Justin Bieber, Josh Hutcherson, Taylor Lautner.
Ancha: JB, Chris Brown, Tyga.

Bästa vän/vänner?

Ella: Ancha, Agnes, Filippa, Tramy, Hanna.
Ancha: Ella & Tramy.

Hur länge har ni bloggat?

Båda: Sen Mars 2012!

Hur många unika har ni om dagen ungefär?
Båda: 100+

Gillar du någon nu?

Ella: Nej.
Ancha:Nej.

Vilka har du gillat under sjuan?

Ella: Några killar.. ;)
Ancha: Typ ingen.

image description

Saturdaaaayy!

Hej! Har precis kommit hem från Willys, har handlat mat med mamma och så. Sen har jag hyrt film som jag ska se sen tillsammans med Ancha & grabbarna! Nu sitter jag här framför datorn och ska precis svara på frågestunden. Skulle ha gjort det förut, men hann inte då.




Friday!

Hej! Har tyvärr inte bloggat så mycket under veckan, har inte haft tid och så. Nyss kollat på en skräckfilm, och snart blire komedi..tror jag. Skoldagen var rätt okej, men på slöjden så mådde jag skit illa. Så jag gick hem direkt efter skolan. Imorgon ska jag vara med Ella, Ivar, Isak & kanske Gustaf också. :thumbup: Vi ska först käka middag på Subway tillsammans, sen blire film hos Ella! :love:
image description
Ur arkivet.
image description

Han är bäst!

Alltså, åh herregud! Ni mååååååste kolla, han är bäst. Man skrattar ihjäl sig, eller iallafall jag! KOLLLA NU
Här är den bästa, hahahahaha. ↓↓




Ska bort!

Hej! Idag har jag varit i skolan, -you dont say- Anywhooos, svenska lektionen kändes som 3 år, ärligt. Det var värre än vanligt, sen hade vi lunch, sen matte och sen hade jag & Irem skiiiiiit kul på slöjden! Höll på att kissa på mig, haha! Irem du är helt underbar. Sen gick jag förbi mammas jobb en snabbis och pratade lite. Sen nu är jag hemma. Ska alldeles strax sätta mig i bilen för att åka till Leya & Max. Ska äta middag där och så!

image description
Arkiiiv


Hemma hos mig!

Hej! Sitter hemma hos mamma och ska strax dra till Friskis för att gå på ett pass! Sen ska jag hem, duscha och kolla Big Brother osv. Älskar torsdagar så dagen har varit awesome! Hos om ett tag! Svarar också på frågestunden då!



Ut och springaaa!

Hej! Kom hem för nån timme sen, skolan var okej fick sluta en halvtimme tidigare, wehoo! Har haft idrott idag, spelade fotboll, hemskt med tankte på att jag är fett bollrädd, hehe. Sen engelska, och matte. Ska ut och springa nu, ska äta thaimat sen! Puss


Mobba inte, haha.


..Navelpiercingen..


Här får ni två bilder, hur det ser ut osv. Omg, skit fet mage.
Man har ju inte tränat på nästan 3 veckor nu. Har ätit massa skit under lovet, så det är nog därför, haha. Men aja, ska träna lite nu. Så man får en snygg mage t sommaren!
image description


17 April.

Hej! Har ätit för en stund sen, ska snart träna lite & sen duscha. Skoldagen var rätt rolig faktiskt, på NO:n så skulle vi dissikera en bläckfisk. Skit äckligt, mådde fan illa av lukten. Men roligt vare också, haha. :thumbup: På nästa inlägg så ska jag lägga upp resultat bilder på min navelpiercing! PUSS :love:

image description


Apptips!




Tuesday!

Hej! Har precis kommit hem! Sitter och äter lite mellis, frukt och flingor. Ska ut och jogga sen runt fem, för då kommer Linneas mattelärare, så då passar det bra! Skolan var rolig faktiskt, vi skulle dissikera en bläckfisk på NO;n. Sjuuuukt äckligt med också roligt faktiskt, haha. Sen hade vi äckellunch, och sen hade vi musik. tråkigt till en början men roligt sen faktiskt! Skrattade och hade jätteroligt! Sen slutade vi halv 3.




Godmorgon!

Godmorgon! Har precis ätit frukost och klätt på mig, hade en stund över så jag bloggar lite. Idag är det Ma, No, musik, HSL. Usch, musik är så tråkigt så man somnar. Men aja, live my life. Efter skolan ska jag hem och träna, eftersom det ska vara 9+ idag så då blir det skönt att springa!


Och systemkameran är tillbaka! KÄRLEK


Frukt & jogging!

Hej! Har precis kommit hem från en jogging tur! Hade ju dans men efter det kände jag att jag ville träna mer, så tog en runda! Så ska nu hoppa in i duschen och sen har skurit upp lite frukt som jag ska äta och kolla på tv! Riktigt mysig kväll, dessutom är det bara jag och pappa så ska mysa med honom också!


Åh herre, julen 2010.




Sideline Story


image description


Har piercat naveln!

Hejsan! Jag har nyss ätit middag, åt bara jättelite. Var inte så sugen på thaimat.. Men snart ska jag äta lite glass & kolla på film,hihi tjockiiis'. Skoldagen var rätt okej, roligt men ändå jobbigt..ni vet. Efter skolan så drog jag, Irem, Amanda & Lisa hem t Ella. Vi var där en stund, käkade mellis och så. Sen vid fyra så åkte jag t Hökarängen med Irem & Lisa. Gjorde piercing i naveln där, det gjorde inte alls ont, blev faktiskt rätt nöjd!

Resultatbild får ni lite senare, puss!
image description


Länkbyte!


http://tuffast.webblogg.se/ http://tuffast.webblogg.se/ http://tuffast.webblogg.se/ 


Tåget!

Hej' sitter på tunnelbanan på väg hem från dansen! Kul, jobbigt & svettigt! Skolan var helt okej, vissa roliga lektioner och så. Efter skolan så gick jag, Irem, Ancha, Amanda och Lisa hem till mig och åt lite mellis sen drog dom med Ancha till Hökarängen för att hon skulle pierca naveln! Hon har nyss skickat bild, det blev sjukt snyggt på henne! Nu när jag kommer hem ska jag duscha och sen äta lax, mmmmmmm. I love it!


Good morning'

Hej! Vaknade vid halv sex, kunde typ inte sova. :( Men just nu sitter jag iallafall i köket och käkar lite frukost, vill typ spy. Hatar verkligen frukost, speciell när det är sååå här tidig på morgonen! Men snart ska jag duscha & fixa mig. Sen taggar jag t skolan, äntligen ska jag få träffa kompisar igen'. Har saknat alla! Men idag efter skolan så ska jag kanske ta navelpiercing. :thumbup: Är inte så säker, men vi får väl se sen. Vi hörs senare under dagen, puss! :love:

image description


FÖRLÅT BLOGGEN!

Sämst update nu under helgen, eller under hela lovet. Men det är ju för att det är lov och man har gäster och jag sitter inte vid datorn då, hoppas ni förstår! Igår kom iallafall Minna, Ivve och Milla. Vi åt pizza, kollade film och åt massa frukt med vaniljvisp, sååååhääääääääär gott! Sen idag kom mina sysslingar och vi bakade bullar, var ute osv. sen när dom gick så gick vi på en långpromenad genom stan! Riktigt nice! Så det var min helg, och ni har fått en bok! ;) Nejmen, nu sitter jag och kollar på Big Brother! Juste det är skola imorgon, lml.. Men sen är det dans och jag får träffa Agnes älskling, wihooooo!




Lite nytt i garderoben.


image description


Sunny day!

Shoo' bloggen! Har nyss ätit middag, och ska snart kolla skräck-filmer. :thumbup: Vaknade runt 12 idag, sen efter frukosten så fixade jag mig.. sen gick jag ut. Var uppe på Götgatsbacken & Ringen C. Köpte lite grejer på både ställen (bilder kommer sen). Omg, det är skola imorrn. Orkar verkligen inte, har typ inte gjort läxor och så. FML..


Godmorgon!

Godmorgon! Ska precis käka frulle, sen ska jag fixa mig. Sen ska jag börja gå t tunnelbanan, and off to school.. Hatar skolan, eller aa lektionerna och alla läxor, men kul att träffa kompisarna! Sen är det dans, vilket är superkul!


Länkbyte!


http://alexandralundbergs.blogg.se/ http://alexandralundbergs.blogg.se/ http://alexandralundbergs.blogg.se/ 


Lördag April 14, 2012

Godmorgon! Ligger hemma i sängen och kollar på 'New Girl' bästa serien, helt klart. Vaknade halv 10 typ, och somnade halv 3 igår.. Inte sovit så länge, men känner mig pigg och så. Idag kommer det gäster över, och jag ska baka bullar igen, hihi. Ska hoppa in i duschen nu och sen börja sminka mig och grejer, hörs sen!




Länkar till Caty!



Kolla hennes videos och hjälp henne vinna en resa! Hennes blogg är jättebra och hon uppdaterar ofta så hon är värd att vinna så kolla på videon!

image description

Snapbacks & Tattoos


image description


Fuck, det snöar.

Godmorgon! Vaknade för några minuter sen, ska snart äta lite frukost sen duscha & fixa mig. Jaha, det snöar fan där ute.. och jag har liksom alla mina vinterjackor på vinden. :mad: Ska på Nollåtta Dance Battle 2012 idag med Tramy & kanske några till. Åker först hem t henne, sen taggar vi dit tillsammans! Kommer nog hem ganska sent tror jag, eller så ska jag kanske sova över hos Tramy. Men vi hörs, puss.
 
Fuuuck snööö..
image description


...

image description
image description

 


Stan nu.

Hej! Är i stan just nu, har nyss varit hos mammas jobb och hämtade pengar. :thumbup: Ska shoppa lite nuu, bloggar mer sen när jag kommer hem. Puss! :love:

image description


Fredag den 13:onde



Sitter hemma och smsar med Agnes som är i London! Hon satt på Starbucks, åååååh vad avis jag är! Men ska ju dit i sommar.. ;) Idag är det fredag, tänkte skriva gud vad skönt men det har ju varit lov hela veckan så det nääää. Och skolan börjar om 3 dagar, lml.. Ska åka till pappa snart, hörs då.




20.55

Shoooo, har nyss ätit tacos med Linnea och Leya. Riktigt gott + kul, älskar dom här tjejerna. Satte i halsen typ 5 gånger på grund av att vi skrattade så mycket! :thumbup: Har också varit hos pappa och hämtat USB-minnet, äntligen ska jag se GLEE! Vi hörs efter det!




LÄNKBYTE


http://savurdicjelena.blogg.se/ http://savurdicjelena.blogg.se/ http://savurdicjelena.blogg.se/




Länkbyte!


http://bygushi.blogg.se/ http://bygushi.blogg.se/ http://bygushi.blogg.se/ http://bygushi.blogg.se/

image description


Resultatet av bullarna!




Dagens inspirationsbild!




Forever alone..

Hej! Vaknade för en stund sen, har nyss ätit frukost och ska snart fixa mig.. Åker kanske t mamma idag, om hon behöver någon hjälp. Eller så stannar jag hemma och kolla på några filmer. Men ska fan ut ändå, ska kolla efter några snygga jeans nånstans. Behöver verkligen nya!


Baka, baka liten kaka.



Sitter forever alone och skrattar åt Disney program, haha. Har inget planerat idag, sadly enough. Skulle vilja shoppa, men min månadspeng var slut dagen efter jag fick den, hehe. Ska fixa mig och så ändå, är ju äckligt att gå runt i pyjamas hela dagen.. Men nu ska jag baka bullar nu, hihi.




Priceless



Mini - shopping


Billigt & bra! :thumbup:


Snart 14 år tillsammans.

Jag älskar dig!




Dagens inspirationsbild!





Jag & bästavän.

Shululu! Sitter hemma hos Agnes, har precis ätit middag! Pannkakor ftw! Har kollat lite på min tecknade favorit, 'The Ant Bully' seen it? Hihi, tycker den är asgullig och bra. Ska snart ut med syskonen! :thumbup: Hjälper Agnes att packa tills imorgon. Hon åker ju till London, så vi ses på måndag igen. Hoppas hon har kul iallafall!


Mi amor ♥


Tsunami?

OMG,kollar på nyheter live från Thailand just nu. Tsunami är påväg in! Den pågår i Indonesien just nu. I Thailand så fick dom något slags "varning signal" att den skulle komma. Så nu försöker alla människor fly från det. Dom måste bort där ifrån osv. Men Phuket och några andra ställen som är i närheten skulle drabbas, tror jag..!


Film!

Är hemma hos mig nu, ska hämta datorn och sen ska vi tillbaks till Agnes. Ska kolla lite film och så, hörs ikväll!






Godmorgon!

Sitter hemma hos Agnes just nu, vi sitter osociala med våra telefoner. Har inget att göra :( Vi hittar väl på något snart, hopefully. Ska åka hem till pappa sen och hämta Gleeee!


Sittin' on tha' bus.

Godmorgon! Sitter nu på bussen påväg t ambassaden i Östermalm. Ska hämta några pass där, sen åker jag vidare t min mammas jobb. Dom behövde lite hjälp och så. Vi hörs! :love:

 


Take me as I am, or watch me as I go.

 

 


MOVIE TIME!

Ska kolla på Paranormal Activity 2 (japansk version) nuu, så jag bloggar mer sen efter filmen. Puss! :love:

 


Visste du att?



» Jag älskar mörk choklad.

» Jag gillar att kolla på Disney program.

» Jag hatar One Direction.

» Jag är ett superstort fan av Justin Bieber.

» Jag älskar gröna oliver.


Dagens inspirationsbild!




Tonight, we are young.








Godmorgon!

Hej! Vaknade för en timme sen, har sovit mer en 12 timmar, riktigt skönt! Har ätit frukost, fixat mig osv. Har nyss tagit en glass med Linnea & Leya. Nu ska jag tråka hemma.. Hörs snart igen!



Good morning sunshines!

Kollar på tv och käkar frukost just nu, vaknade vid 9 ungefär. Ska ha tvättstuga idag, från 10-13. :( Sen vid halv fyra ska jag hämta syrran på dagis. Men vi hörs senare!

(Osminkad osv.)

 


Tv nu.

Har bestämt med mamma & Linnea att vi ska på The Hunger Games imorgon, fatta hur glad jag är? Dom har inte sett den men det har jag, hihi. Men det är bästa filmen under året, lätt. Well spent money också, så tveka inte på att gå, haha! Gud vad jag tjatar om detta, hehe. Ska kolla klart på mitt tv-program om sen sova. Godnatt!

 


Min åsikt om..

Big Brother. Jag tycker att det är väldigt kul att se på, och sådär. Vissa kanske tycker att dvs. mina föräldrar tycker att de bara har sex & super i tv. Men asså om man har kollat ett tag så liksom, fastnar man. Det är liksom kul att se på deras uppdrag osv. Så det är inte bara så att dom har sex hela tiden. Ni får fortfarande tycka som ni vill men det är hur jag tycker.




Dagens snyggingar!


Filippa Carlström @ Facebook.
Min bästavän! Skitsnygg & supersnäll brud som spelar fotboll! Född 98a.


Alexander Jammeh @ Facebook.
Jättesnäll & rolig kille, 98a som går i min skola!

image description


Filmtips!

The Hunger Games får en feeeeeet hiss utav mig! Verkligen. Den är grym, spännande hela tiden. Den är ju iofs 2 h & 22 min lång. Men det känns verkligen inte som det, om man är riktigt inne i filmen så känns det som 20 minuter kanske. För den här filmen är verkligen bra, alla borde se den. Don't care om ni inte gillade boken, men seeeeee filmen. Jag svär att ni kommer ändra eran åsikt då. Gosh, I just love the movie.





Glöm INTE bort..

..frågestunden! Vi hara bara två frågor än så länge så det skulle vara kul om ni ställde lite frågor! :)

http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment


Dagens inspirationsbild!





image description


@ Home

Chacha! Har nyss plattat klart mitt hår, och ska snart käka lite. Är skit hungrig,hehe. Sen ska Ella ringa mig när hon har kommit hem, vi ska kanske ut och träffa några kompisar! Uppdaterar senare, puss. :love:

 


Tack moster!

 

 


Just nu: / E

Hej! Just nu sitter jag hemma hos mormor och har precis ätit påsklunch! Lite tråkigt med tanke på att man äter samma vid alla högtider.. Efter så ska jag ringa Ancha och vi ska sen kanske träffa Pontus & Aaron.


Godmorgon.

Har vaknat för en stund sen, och just nu äter vi lite frukost. Senare om dagen ska vi väl antigen jogga..eller träffa kompisar! Får se hur det blir sen, puss! :love:


Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Sovit gott? Det var vi! Somnade typ, halv 2 och vaknade nu, så det var skönt! Har precis ätit frukost så nu sitter vi här framför varsin dator, haha! Ska fira påsk idag, så ska åka till min mormor runt 1. Nu ska vi träna magen sen lite senare kanske vi går ut och joggar eller träffar kompisar! Sjukt najs väder idag btw!




Länkbyten!


http://josun.blogg.se/ http://josun.blogg.se/ http://josun.blogg.se/ http://josun.blogg.se/




http://jonnaaa.se/ http://jonnaaa.se/ http://jonnaaa.se/ http://jonnaaa.se/ http://jonnaaa.se/



http://byemster.blogg.se/ http://byemster.blogg.se/ http://byemster.blogg.se/ http://byemster.blogg.se/

image description


Dagens snyggingar!


Mira Eliza Kings @ Facebook
Skiiitsnyggn och snäll brud som är 97a, & som går i min skola! Haffa på killar, hon är singel!


Jana Novakov @ Facebook.
Känner inte så bra men snygg och verkar snäll, haha!
Född 99a och är singel!


Assar Rösnes @ Facebook.
Snäll och snygg kille! Född 98a, hockeyspelare. Han är singel så haffa på! 


Erik Weber @ Facebook.
Snäll & rolig kille. Född 98a och spelar handboll.

image description


Svar på tal;

Vart kan man hitta dom där? Btw. fin blogg.

Sv; Man kan hitta på olika butiker online! :) Tack så jättemycket sötnos!

image description


Filmtips!




Stan!

Hej! Är på väg in till stan till Anchas mosters restaurang. Hon ska hämta lite grejer som hon fått av sin moster! Sen tar vi med oss lite mat hem! Sen ska vi kolla film och mysa! Hörs senare!


Gratisskyltar?

Tycker ni att vi borde gratis skyltar som det står kanske godmorgon eller dagens outifit på? Utan vårat bloggnamn på då? Alla har ju inte photoshop så det kanske vore en god gärning? ;) Kommentera vad ni tycker om det!

image description


Länkbyte!


http://bybecka.blogg.se/ http://bybecka.blogg.se/ http://bybecka.blogg.se/

image description


@ tuben

Godmorgon! Just nu är jag påväg t Tramy. Ska vara med henne idag tills fyra. Senare ska jag möta upp Ella efter hennes träning! Ska slagga hos henne ikväll också. :thumbup: Vi hörs, puss! :love:

 


Godmorgon!

Sitter i bilen på väg till mammas kompis! Hon ska få håret fixat till premiären ikväll! Hade inget bättre för mig så jag följer med! Sen vid halv 4 ska jag träna och efter det ska jag möta Ancha och hon ska slagga hos mig! Så det kommer bli najs! Hörs senare puss!


Svar på kommentarer!

Jag älskar eran blogg! Fan vad bra!

Sv: Åååh tack så mycket! Blir så himla, himla glad! Puss på dig!

Hej! Jag gillar eran blogg enormt mycket!

Sv: Tack så jättemycket sötnos! Ni är jättegulliga allihopa!

Fin blogg!

Sv: Tack, riktigt kul att du tycker det!

Vi blir så glada när ni kommenterar, fortsätt med det! Statistiken är på topp också, underbart med tanke på att vi bara har haft bloggen i typ 5 dagar! Vi älskar er läsare! :love:


Dagens inspirationsbild!





image description


Svar på tal;

Hej! Jag antar att ni har photoshop så jag undrar om ni skulle kunna ta en sån där bakrund med målat i bakrunden utan någon tex godmorgon, godnatt text asso bara det dära målade i bakrunden.. Skulle bli jätteglad! Hejdå / Frida

Sv; Haha, ja visst! Men du vet att vi måste sätta vårat bloggnamn vid kanten med tanke på att vi då har gjort den själv! Hoppas du förstår! Kram! Sen vet vi inte vilken färg du vill ha heller, så vi tar rosa! ;)



image description


Chill.

Hej! Sitter hemma och käkar lite godis. Skulle tränat idag, oops. Men ääh whata hell, har ändå bokat pass imorgon eftermiddag. :thumbup: sen ska Ancha slagga här också, wehooooo, kommer bli sjukt nice! Har inte så mycket mer att säga! Vi hörs imorgon helt enkelt! :)




Länkbyten!


http://lishonish.blogg.se/ http://lishonish.blogg.se/ http://lishonish.blogg.se/



http://ronjalindlof.blogg.se/ http://ronjalindlof.blogg.se/ http://ronjalindlof.blogg.se/


http://juliaaevelinaa.blogg.se/ http://juliaaevelinaa.blogg.se/http://juliaaevelinaa.blogg.se/


http://sotastejagcarro.blogg.se/ http://sotastejagcarro.blogg.se/ http://sotastejagcarro.blogg.se/
image description


GLAD PÅSK ♥

Hej! Gästerna har kommit för en timme sen, åt nyss lite förräter med dom.. Familjen och gästerna kollar just nu på en handbollsmatch, och jag som hatar såna sitter här framför datorn. Har fått höra att min moster har kommit hem från Thailand idag! Bad henne att köpa några Body mist eller parfymer från VS. Så jag hoppas att hon har med sig dom..! :D


Bild på mig & Ella!



Lunch! /E


Teenager post!




Is anybody out there?






Musikal later..

Kl. 15.00 ska jag dra till Göta Lejon för att se Jesus Christ Superstar! Mamma är producent så, ska se den på förhandsvisningen, fast den har premiär imorgon. Ska nån av er se den då, haha? Vissa kanske tror att det är en vuxen musikal men, jag kan återkomma med mina recensioner! Ja, sen efter det ska jag hem och ha film marathon, forever alone.Gud vad jag deppar..




Some things..



Godmorgon!

Glad påsk på er alla läsare! Är hemma och hjälper mamma med maten och så. Alla gäster kommer kl. 15.00 & mamma behöve lite hjälp. Skulle ha varit med Ella men aa. Ska träffa henne i veckan istället! Har fixat mig och så.. Vaknade typ 11, så har ätit frukost m.m Haha, det här inlägget sög! Puss :love:




image description

GLAD PÅSK!



Vaknade för typ en timme sen, har ätit lite frukost och fixat mig. Skulle ha träffat Ancha idag men hon messade nyss och sa att hon inte kunde.. Påsklov suger verkligen eftersom man inte har något att göra eftersom vissa åker bort och så.. Ska städa mitt rum och så och sen ringa nån, vi hörs. Puss!

Åh, juste! Glad påsk på er alla läsare!




FORTSÄTT SÅ

Älskar att ni kommenterar, puss på er!



image description


Dagens inspirationsbild!






True shit



Länkbyten!



http://joseefiiinee.blogg.se/ http://joseefiiinee.blogg.se/ http://joseefiiinee.blogg.se/ 


image description


3 saker jag längtar till!


» Stadium Sports Camp: Daaaaaaans! Ska bli så jävla kul, dansa hela dagarna, med sin bästaväl dessutom! Åker mitt i sommarn också, sjukt nice! Längtar som fan!

» London: Som vi vet ska jag ju till London med la familia! Ska bli riktigt najs det med! Älskar ju verkligen London! Det här blir andra gången, men den här gången ska jag shoppa mera, haha! Ååååååååååh, take me there NOW!

» Viken: Agnes landställe! Det är så jädra mysigt eftersom vi bor precis vid vattnet och jag och Agnes har en egen liten stuga! Plocka jordgubbar, grilla, bada. Sommaaaaaar.



FRÅGESTUNDEN!

Glöm inte frågestuden nuuu allihopa.. Det är bara att fråga på, vi svarar på allt, bara det inte är för personligt. ;)

http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
http://holmgrenlundvall.blogg.se/2012/april/vi-kor-igang-direkt-kom-igen-nu.html#comment
image description


Anchaaaaa

Sho! Sitter hemma hos mig med Ancha nu, har väntat på henne i typ 1 timme men äntligen kom hon, haha! Har fixat lite med bloggen och så, måste äta lunch, sen lunch. Ska fixa lite flera inlägg, läknbyten mm. Ikväll ska jag träna som en galning, + imorgon eftersom jag ska fira påsk på måndag istället. Puss








@ Ella's place

Hello again' Stack nyss hemifrån, bråkade med mina föräldrar och så.. men just nu är jag hos Ella. Och mår lite bättre nuu efter allt skit hemma. Har ni sett några nya ändringar i bloggen? Btw,vad tycks? :love:

image description


Godmorgon /E

Hej! Sitter i bilen just nu på väg till Willys, ska handla lite mat och sen ska jag, mamma, moster & kusin åka till mormor! Äta lunch och så! Bloggar senare!


Mission Impossible: Ghost Protocol

Sitter och kollar på film med familjen! Älskar att man kan vara upp sent nu eftersom det är lov nu, gud så skönt! Iallafall, har ätit lite frukt doppat i choklad, kollat Big Brother och så. Riktigt mys kväll, hörs imorgon!

 


Svar;

Torkar dina naglar snabbare om du lägger dom i kallt vatten?

Sv: Ja faktiskt, har gjort det innan och det funkar! :)


Svar;

Har du bulimi?

Sv: Nej jag bara tycker att jag är tjock.. Men svaret är driv dock.. ;)


Två hårtips!

»Snabbt volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

»Maximera inpackningen

Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.




Två bloggtips!


http://caty.nu/ http://caty.nu/ http://caty.nu/ http://caty.nu/ http://caty.nu/ http://caty.nu/



http://keela.se/ http://keela.se/ http://keela.se/ http://keela.se/ http://keela.se/ http://keela.se/ 


Svar på tal!

Fett fin ju, du äger ju på att göra header och design!

Sv; Tack så mycket Lisa älskling! Säg till om du vill att jag ska göra en åt dig, puss!

Lite gamla headers.. ↓
 










Riktigt snyggt nu i vår!




Ny design!

Vad tycker ni? Själv är jag verkligen nöjd! Tog sin tid men är äntligen klar nu. Skulle vara skitkul om ni kommenterade vad ni tycker! Ser ni inte designen tryck på F5!




-

Du är kär nu - Nja,lite.
Du har sårat nån så de börjat gråta - Vet inte.
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Aa,tyvärr.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Nej.
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Nej.
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nej.

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
- Mhm..
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Aa,haha.
Jag har smygit ut utan lov - Ja.
Jag har ljugit om var jag är för någon - Mhm..
Jag har en hemlighet som ingen vet - Öh,nej?
Jag har struntat i ett prov - Nej.

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol
- Jaa.
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Haha,nej.
Jag kan inte svälja piller  - Öh,jo.
Jag har tagit mediciner mot depression - Nej.
Jag har anorexi och/eller bulimi - Bulimi,kanske?
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Nej?
Jag har vaknat gråtande - Ja.
Jag har somnat gråtande - Ja..



NAGELTIPS

Längre naglar..

Massera dina naglar så ofta du kan. Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör så att dina naglar växer snabbare!

Få nagellacket att torka snabbare..

Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis har lagt på nagellack, det kanske hjälper lacket att torka fortare.

  


Länkbyte!

Kör ett länkbyte med denna söta tjej, fin design & bra blogg!
http://elitestargymnast.blogg.se/
http://elitestargymnast.blogg.se/
http://elitestargymnast.blogg.se/


image description


Påskloooov!

Wiie,har slutat nu! Just nu så sitter jag & Ella på tuben in t stan. Ska käka på min mosters restaurang och så. Efter det så ska vi kanske drar hem Ella och tränar lite. Vi hörs,puss! :love:

 


PÅSKLOOOOOOV'

NU ÄR DET LOV, FATTA VAD SKÖNT!! Sitter på tåget med Ancha på väg till hennes mosters restaurang, vi ska äta lunch där sen drar vi hem t mig! Sjukt najs, älska lov!

image description

 


Länkbyte!

http://saawurdyc.blogg.se/ http://saawurdyc.blogg.se/ http://saawurdyc.blogg.se/

image description

 

 


Don't be sad and cry, just say fuck you and smile!

 

image description

 


Sittin' on tha' subway!

Konstig rubrik, don't ask me why. Iallafall, godmorgon! Sitter somsagt på tåget påväg till skolan. Jävlig pepp i och med att vi bara har 2 lektioner idag och sen är det påsklov, whoooop! Då drar jag & Ancha till hennes mosters restaurang inne i stan och äter lite thaimat. :)
Världens fulaste bild, men det visar min outfit; Jeans från Crocker JC, baseballjacka från H&M, och baslinne från H&M!

image description

 


3. Ett foto på mig och mina vänner.









Blev lite fler foton än ett, hehe. Men det här är ju inte alla min vänner! Vissa har jag bara inte en bild på ;)

image description


Svar på tal.

Vem är Simon H?

Sv; Det är en killkompis till mig! :)

 



The Day

Hejsan! Har slutat för en stund sen, och just nu är jag hos Ella. Vi hade prov idag på matte, och det gick åt helvete... Menmen! Imorgon har vi bara 2 lektioner sen slutar vi, då drar jag & Ella t min moster's restaurang och käkar där. ;) Sen på fredag så ska jag äntligen träffa Simon H. :love:

GAMMAL,OMG.


@home

Hej! Kom nyss hem till mig med Ancha. Vi skulle ha joggat, men det är ju för jävla kallt alltså, men imorse var det verkligen varmt, men nu är det skitkallt! Kör hemmaträning bara! Funkar ju det me' :thumbup:

OOOOOLD

image description

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

@ancha_c
@ellaholmgren

image description

 


Godmorgon! / E

Efter skolan ska jag - om det blir varmare- ut och jogga! Fast det är ju strålande så sticker nog ut! Sen ska jag köra mage och så! Det här blev ju ett träningsinlägg! ;

image description

 


Länkbyten!


Söt tjej med grym blogg + snygg design! Klicka på bilden eller HÄÄÄÄR


Supersnygg brud med bra blogg, med intressanta inlägg och fin blogg också!
Klicka på bilden eller HÄÄÄR



Väldigt bra blogg, som drivs av en fin tjej! Klicka på bilden eller HÄÄÄÄR



Snygg tjej, bra blogg! Klicka på bilden eller HÄÄÄÄR
image description


From Gilly Hicks



image description


Today's



Skjorta - H&M
Jeans - H&M
och t de vita Converse


''She can fuck you good, but I can fuck you better..''





Joggning

Shoo. Nyss kommit hem,ska nu byta om. Sen drar jag ut och joggar lite. Vi hörs,puss! :love:

 


Shit I Love



image description


Sex In The Lounge





image description


2. Meningen bakom våra bloggnamn!

VÅRA EFTERNAMN!


Sch00l

Godmorgon! Just nu sitter jag i klassrummet bredvid Ella. Vi väntar på några poliser som ska komma och berätta lite grann om våld osv. Sen blire film också. :thumbup:

 


Godmorgon!

Sitter i klassrummet bredvid Ancha & lyssnar på Nickiii! Ska typ snart kolla på någon våldsfilm? Idag är det musik, klassråd och jag har ängelmöte, helt okej dag. Efter skolan ska jag hem och träna, sen måste jag plugga spanska också. Vi hörs sen!

image description

 


GODNATT!

 

 


1. Ett nytaget foto på mig själv och 5 fakta om mig själv.

• Jag kommer från Thailand.
• Jag går i matteklass.
• Jag älskar att shoppa.
• Jag är ungefär 1.54 cm lång. (skit kort, jag vet.)
• Min favoritdans är Dancehall.

 


1. Ett nytaget foto på mig själv och 5 fakta om mig själv.


Haha usch, Filippa smygfotade när tjejerna var över. 

Jag älskar att shoppa.
Min favorit stad är London
Jag går i matteklass
Min idol är Nicki Minaj
Jag har dansat sen jag var 4 år.


Lär känna oss på en månad!

Dag 1 – Ett nytaget foto på mig själv och 15 intressanta fakta om mig själv.

Dag 2 – Meningen bakom mitt bloggnamn.

Dag 3 – Ett foto på mig och dina vänner.

Dag 4 – En dålig vana jag har.

Dag 5 – Ett foto på en plats jag varit på.

Dag 6 – Min favorit idol och varför.

Dag 7 – En bild på något eller någon som har stor inverkan på mig.

Dag 8 - Månadens mål och förklaring.

Dag 9 – Något som gjort mig stolt de senaste dagarna.

Dag 10 – Låtar jag lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt eller arg.

Dag 11 – Ett annat foto på mig och dina vänner.

Dag 12 – Varför jag börja blogga.

Dag 13 – Bild på min/mina bästavän/vänner.

Dag 14 – Ett foto på min familj.

Dag 15 – Mina 10 favorit låtar.

Dag 16 – Ett foto på mig själv.

Dag 17 – Vem skulle jag vilja byta liv med för en dag och varför?.

Dag 18 – Planer/drömmar/mål jag har.

Dag 19 – Smeknamn jag har och varför?

Dag 20 – Vem vill jag dela ditt liv med eller ser en framtid med?

Dag 21 – Ett foto på något/någon som gör mig lycklig.

Dag 22 – Vad som gör mig unik och annorlunda än de andra.

Dag 23 – Vad jag är sugen på.

Dag 24 – Vart vill jag åka?

Dag 25 – Vad finns i min väska?

Dag 26 – Min favorit tid på året.

Dag 27 – Varför gör du den här 30-dagars utmaningen?

Dag 28 – Ett foto på mig från förra året och ett från nu. Hur har jag förändrats?

Dag 29 – Vad har jag lärt mig denna månaden?

Dag 30 – Min ultimata favoritlåt.


Svar på tal.

' Haha låter som att Ella bad dig skriva det där sista om AirMax! HAHAHHAHA '

Sv; Haha ja, kanske det. Nej men Ancha sa till mig att hon skulle dissa AirMax och då håll jag med & sa att det verkligen är skitfult osv. Då skrev hon ner lite av vad jag sa så, jag lite kanske. ;)


Hemma träning!

 



Four wanties from Victoria's Secret




Hiss & Diss



Låga converse (vita) är sjukt snygga, måste ha såna snart. Passar verkigen till allt!



Skit fula,varför vill man liksom ha såna höga skor?! Men det kanske finns vissa som tycker detta är skit snyggt, men jag tycker bara att det verkar vara skittråkigt att gå runt och se ut som alla andra, i airmax, hoodie, jeansväst och leggings. Just MY oppinon.


Hos Ella

Hej! Just nu är jag hos Ella med Tramy,slutade vid två idag + att jag hade håltimme på svenskan. Då drog jag hem t mig med Tramy. :thumbup: Skoldagen var helt okej, roligt men ändå jobbigt, ni vet. Men snart är det påsklov! Det här är ju sista veckan så det är najs! Ska blogga mera nu! Puss



2012-04-02

Hej! Sitter hemma hos mig med Tramy & Ancha, alla har en varsin dator, hihi. Iallafall, skolan var as usual. Fick sluta 10 min tidigare på NO:n + att vi inte hade inte SO, så det är toppen! Ska fixa med lite mer med bloggen nu och sen ska jag på dans!




Svar!

Varför Lundvall?
Jo,igentligen så heter jag Chomchan i efternamn. Men jag ska snart byta t Lundvall,kanske
i sommar. Om jag åker t Thailand :) För man kan tyvärr inte göra det här i Sverige.
Så därför heter bloggen "Holmgrenlundvall"


LOOOOOONDON HERE I COME

Idag, när jag, Linnea (lillesyrra), pappa, Maria (hans sambo), Nilas, (hennes son, lillebror) skulle åka till min farmor så satt vi på bussen och så säger pappa, vi ska till London. Först så trodde jag att det var ett prank för att aa, det är ju 1 April liksom. Men sen var det på riktigt! Ni fattar inte hur glad jag blev! ÅÅÅÅÅÅÅÅHHH SHOPPING, SHOPPING, SHOPPING, LONDON EYE, BIG BEN, MADAME TUSSAUDES, AND MOOOORE!





Vi kör igång direkt, kom igen nu!








 


Get to know me!

Hej alla läsare! Jag heter Ella Usher Holmgren! 13 år som lever livet i Stockholm! Jag älskar att shoppa mycket, dansa, sjunga och vara med kompisar! Jag är också en väldigt stor belieber, så det kanske kommer upp inlägg om Justin + kanske Jelena! Sen kommer jag blogga om musik, mode och massa tips! Hoppas ni stannar!

Instagram: ellaholmgren
Facebook: Ella Usher Holmgren

Feel free to add me! ;)




2 bilder på mig & Ella!







-

Hej!
Jag heter Anchasa Chomchan (Ancha) och är
14 år. Jag älskar att shoppa,dansa,vara med kompisar osv.
Följ gärna mig på Instagram → Ancha_c
eller adda mig på FB: Anchasa Chomchan.

Hoppas ni gillar mig! Pussar - Ancha






RSS 2.0